Estètica Facial

Neteja de cutis amb punta de diamant

La neteja facial profunda amb puntes de diamant és un tractament no invasiu que realitza una microdermoabrasió usant diferents nivells d’intensitat per a exfoliar la pell. Cerca extreure les cèl·lules mortes amb una màquina, sense ocasionar dolor o agredir la pell del rostre. A més d’anar polint de manera gradual totes les capes i estimular la producció de colagen que és l’objectiu principal. El procediment és indolor, i és possible aplicar la punta de diamant en tot tipus de pell, fins i tot aquelles que tenen un alt grau de sensibilitat.

Radiofreqüència Medestec®

El mètode Medestec® genera un efecte vasodilatador, que activa la circulació de la sang el que nodreix i produeix una revitalització cel·lular, millorant la tonicitat i elasticitat, generant canvis importants en el to i la hidratació de la pell. A més, el seu efecte vasodilatador permet una major penetració dels productes.
En el tractament de rejoveniment facial aporta des de la primera sessió un efecte de reposicionament muscular, un increment de la lluminositat i una millora en la qualitat de la pell.

PRX-T33

Bioregenerador cutani sense agulles que rejoveneix i millora l’aspecte de la teva pell d’una manera immediata.
Consisteix en l’aplicació d’un combinat de TCA (àcid tricoloacètic) al 33% amb aigua oxigenada que afavoreix l’estimulació dels fibroblastes (cèl·lules i factors de creixement) sense generar inflamació ni mal en la pell.

SKINPEN® Precision

Quan es tracta de tenir una pell bonica, les coses més petites poden marcar la major diferencia. Amb tan sols un tractament, SkinPen® Precision pot millorar el seu cutis, millorar les línies fines i les arrugues, millorar les cicatrius d’acne, les discromías i aconseguir una pell suau i sana.
Crea milers de canals microscòpics en la teva pell. Això activa la resposta natural de curació del teu cos i no sols augmenta el teu col·lagen, sinó que també rejoveneix la teva pell perquè llueixi més sana i jove.

Spectrum Mask

És una màscara de disseny ergonòmic, que es col·loca directament sobre el rostre i el coll, prèviament s’ha netejat la pell i s’han aplicat substàncies naturals fotosensibles encapsulades en liposomes, que s’activen en ser il·luminades per una llum amb la longitud d’ona adequada. D’aquesta manera, aquestes substàncies comencen a treballar amb la llum, fotoactivación, penetrant ràpidament en la pell i estimulant la reacció de les cèl·lules en el procés de rejoveniment facial, ja que l’augment del flux sanguini fa que la sang transporti més nutrients cap a l’interior.
Utilitza la tecnologia Low Power Led, absolutament indolor, no invasiu, i ideal per a tot tipus de pell. La llum s’aplica a 2 mil·límetres de distància de la dermis, per la qual cosa la incidència és plena.
Utilitza tres tipus de llum depenent de l’ona: blau (antibacteriana, que obre els porus i tanca les glàndules sebàcies), vermella d’ona mitjana (que estimula la producció de col·lagen), i infraroja (que millora el flux sanguini, calma la pell i disminueix l’enrogiment).
Scroll to Top