Estética Corporal

Zionic

Es tracta d’un sistema exclusiu, únic en el sector de la aparatología mèdic-estètica. És el primer tractament que combina les tecnologies avançades de massatge actiu rotacional profund (MARP) i radiofreqüència resistiva (RF) en un mateix dispositiu. Zionic està especialment dissenyat per a aconseguir resultats de màxima efectivitat, a causa de la seva triple acció dèrmica, vascular i muscular en 7 tractaments diferenciats: remodelació, cel·lulitis, flaccidesa, excés de greix, tonificació, contractures musculars i antiàlgic per alleujar dolors.

El seu innovador capçal, ergonòmic, lleuger i mínimament sorollós incorpora un motor reductor de màxima precisió, així com un sensor de temperatura que monitora en temps real la temperatura de la zona del tractament. A més, la seva pantalla de control permet al professional actuar sobre els paràmetres i treballar amb rapidesa i seguretat en el seu maneig.

Diatermia

El mètode Medestec® permet realitzar un tractament estètic de qualitat tant per a tractar casos de flaccidesa, pell de taronja o cel·lulitis. La diatermia millora el drenatge limfàtic i ajuda a augmentar la combustió dels greixos. Accelera el metabolisme de la cèl·lula grassa amb la conseqüent disminució dels nòduls de cel·lulitis. Redueix teixits grassos i tensa els teixits profunds.

Ones de Xoc

La teràpia amb ones de xoc està indicada en el tractament de reducció de la cel·lulitis, però no és un tractament per a perdre pes. Exerceixen petits impactes sobre les cèl·lules adiposes, activant la circulació i oferint excel·lents resultats. Les ones acústiques aconsegueixen un pic de pressió molt alt en molt poc temps i tenen la capacitat de propagar-se pels teixits del nostre cos, per la qual cosa els seus efectes mecànics i biològics produeixen molts beneficis en les estructures tissulars. La finalitat d’aquest tractament és reduir la circumferència de la zona, la pell queda uniforme i llisa, elimina la pell de taronja i l’aspecte de la pell millora visiblement.

Cavitació

La cavitació és un tractament que elimina la cel·lulitis i el greix localitzat amb uns resultats sorprenents, per això és coneguda com l’alternativa a la liposucció.

Aquest innovador sistema per a eliminar el greix localitzat, funciona a través d’ones ultrasòniques de baixa freqüència, generant que implosionen destruint les cèl·lules adiposes, transformant el greix en substància líquida, que el cos elimina a través de l’orina, aconseguint així una reducció considerable del greix localitzat, fins i tot en les zones més difícils.

Scroll to Top